med mitt skrivande och löftena jag gav den 31 december 2012?

Man kan väl säga att det gick sådär, inget löfte som jag skrev ner här på bloggen infriades tyvärr men det hände mycket annat skrivrelaterat under året.

Manus ett blev lektörsläst två gånger vilket gjorde att jag fick självförtroendet att inse att det jag skriver är så pass bra att det går att publicera. Och det är innan en redaktör fått bita tag i det.

En romancekurs med Simona Ahrnstedt hann jag med under året tillsammans med Ann och Anna. Den här genren är något jag kommer försöka mig på att skriva framöver. Kanske inte under 2014 men varför inte 2015. Måste bli färdig med min erotiska kriminaltrilogi först 🙂

Ett skrivmingel med Ann Ljungberg fanns det tid för också. Många inspirerande människor och ett kärt återseende med Birgitta och Ann-Christin från Londonkursen 2012.

Den största lyxen var en kurs med AC Collin och Lars Rambe där fokus var minnesvärda karaktärer under en helg med hotellboende. Också mycket intressanta människor, där jag träffade en blivande debutant på Kalla kulor förlag som kommer ut med sin bok under nästa år. Ska bli roligt att följa henne under nästa år. Se nedan.

http://www.adlibris.com/se/bok/inga-kelgrisar-inga-styvbarn-9789187049484

Jag var med i NaNoWriMo i år igen och fick ihop 50.000 år till manus två vilket är en stor bedrift. 

Jag har varit på många bokrealeser där jag träffat många härliga skrivande människor och min skrivkompis Anna Keiler har debuterat med sin bok, Nyckeln till det förflutna vilket var en stor händelse i år.

Som sagt mycket roligt har hänt och jag ser fram emot 2014 som jag nästan vet med säkerhet kommer att toppa 2013 med råge 🙂

Önskar er en riktigt God jul med era nära och kära så ses vi nästa år.