kvar tills jag är en vinnare i årets NaNoWriMo.

Och det kommer att gå vägen. Häromdagen hade jag nästan 10.000 ord kvar för att sedan vara nere i 8.000 ord på två dagar. Det är lite i det mastigaste laget i alla fall för mig. Och då ska det var jävligt bra scener som kommer ur de orden då jag måste ha ett flyt som har teflon under sig för att få ut så många ord på en dag. Men nu verkar det som om jag lyckas.

Failure is not a option!

Så i morgon kära vänner ska det plitas ner 3 907 ord sedan har jag fått ihop 50.000 ord på 30 dagar. Då har jag 100.000 ord till ett råmanus på bok 2.

Det är ett riktigt bra råmanus att jobba på nästa år och så  i morgon är det dags att spela den här låten igen. Den satt jag och lyssna på förra NaNo när jag vann så den peppar mig enormt.

Sedan vill jag passa på att säga ett STORT grattis till många av mina skrivarvänner där ute som fick sina noveller antagna till en antologi som kommer ut nästa år i maj. Hurra för er! You rock!

Kram från mig ❤