börjar om tre timmar och som förra året tänkte jag gå ut hårt. I morgon fredag är jag ledig och tänkte försöka få till ett stort antal tusen ord och sedan fortsätta så hela helgen. Anledningen är att det är en del inbokat under november som jag då vet att ordräknaren inte kommer att gilla.

Min plan är att skriva på lunchen på jobbet och har jag ett flow så borde jag kunna få ihop rätt antal ord. Det gäller att hitta de där gyllene tillfällena och som vanligt har jag alltid mitt anteckningsblock med mig 🙂

Då jag kommer att fortsätta skriva på tvåan som jag vann med förra året så finns det ett ord för oss som inte börjar med en helt ny story, rebella.

Det klingar fint, Susanne Ahlenius ska rebella!

Det kommer att bli en rejäl utmaning fast jag känner mina karaktärer redan har jag inte klart för mig vad som ska hända utan det får gå som det går men jag har skrivit upp lite stolpar om vad jag behöver fylla på med. Jag är supertaggad!

Till alla wrimos där ute, kör så det ryker!

2013-Participant-Facebook-Cover-1