blev det när jag nu, äntligen, har satt punkt.

Fattar ni, den här bruden har skrivit en bok. Blivande bok dock men just nu är det en bok med 108 808 ord och 53 kapitel. Hon som inte trodde att hon skulle kunna nå 70.000 ord än mindre över 100.000 ord.

Jag klarade det 😀

Det har blivit en story som växt fram i mitt huvud men det har också blivit en story som har fängslat mig från första till sista sidan. Det är helt otroligt att jag har fått ner den på datorn för det fanns dagar då jag tvivlade på mig själv men genom pepp från familj, vänner, kollegor och bloggvänner har jag kommit i mål. Jante fick sparken för ett bra tag sedan och ord för ord har berättelsen vuxit fram.

Den här första delen som började med att jag skrev några noveller 2009/2010 för att sedan påbörja denna roman 2010/2011 visade sig sedan bli ”färdig” den 26 oktober 2013. Kan bara säga att det har varit en fantastisk resa.

Jag är inte på långa vägar färdig  men nu har jag en komplett berättelse som jag tror på till 1.000%.

Nu har jag kanske gjort det lite bakvänt för jag har fortfarande en del att göra kring research men storyn är komplett och det ska bli kul att se vad en redaktör kan göra med den. Det ska även bli intressant att se hur många ord det blir i slutändan.

Detta är ett delmål med en skön segerkänsla som jag firade med ett glas baileys 🙂 Champagnen får ligga på kylning ett tag till!

Många kramar till er där ute i cyberspace!