Etiketter

Här kommer en rapport från wordpress.com om hur mitt bloggande rent statistiskt har varit under 2012. Och det här inlägget är mitt hundrade inlägg 🙂

Under 2013 ska jag bli bättre på att blogga men för en tjej som inte trodde hon visste vad hon skulle skriva om tycker jag att det gått riktigt bra och vilka människor jag ”träffat” här på bloggen och på andra bloggar jag följer 🙂

Otroligt fina bloggvänner som skriver och kämpar på med sina manus. Och då känner man sig inte så ensam längre utan vi finns där för pepp och uppmuntrande ord till varandra och DET har varit den absoluta behållningen för mig förutom mitt skrivande och jag blir barnsligt lycklig när ni kommenterar. Ni är underbara ❤

Jag hoppas och tror att 2013 kommer bli ett fantastiskt år, ”Sky is the limit” och en av de mest fantastiska sakerna för oss som ska bli publicerade författare är att det går även utan förlag och det mina vänner var inget som var möjligt för ett antal år sedan. Men med Print-on-demand, eböcker, anlita redaktörer, lektörer, korreturläsning, coverartist och alla andra människor i denna bokvärld gör att vi kan och ska ge ut våra böcker. Det är vi som gör det enskilt största jobbet, vi som skriver, och utan oss skulle det inte finnas några förlag. Och det är det som ligger framför oss. Vi behöver inte dem utan de behöver oss!

Vi vill alla lite olika med vårt författarskap, vissa vill ge ut via förlag och en del via egenutgivning. Egenutgivning har alltid varit ett fult ord i vissa författar/förlagskretsar eller ska jag säga i den ”finkulturella” bokvärlden. Men jag är inte ute efter att vinna Augustpriset eller Nobelpriset i litteratur och jag vet att jag aldrig kommer hamna där men det är inte mitt mål heller.

Jag skriver böcker som jag själv vill läsa. Och då jag skriver med hjärta och passion kommer det lysa igenom för mina framtida läsare. Och det mina kära vänner är varför jag skriver. Och för att sälja många böcker så klart. Vem vill inte det 🙂

Jag önskar er alla ett friskt och framgångsrikt år med era familjer och böcker. Ett av mina ledord genom livet har alltid varit ”Carpe Diem” och det är det vi ska göra under 2013. Fånga dagen för om vi inte gör det kommer vi ångra oss. Vi måste se till att vara här och nu, inte i det förflutna och inte i framtiden utan HÄR och NU!

Så se till att skriva färdigt den där boken nu så vi får gå på många bubbliga releasefester, köpa många bra böcker utgivna av fantastiska människor!

Nedan finns min rapport om man klickar på länken.

Må så gott!

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Här är ett utdrag:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 2 700 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 5 years to get that many views.

Click here to see the complete report.