fortsätter på bok nr 1 när bok 2 får ligga och vila till sig och det går framåt. Jag tror att jag kommit på hur jag ska få ihop den sista delen och det känns bra för det är något jag har brottats med under en längre tid. Men det verkar vara löst men en smidig övergång och det är full fart mot slutet som jag skrivit en del på redan.

Min plan är att flödesskriva fram till 21 december och sedan skriva ut det för en genomläsning för att få ihop tidsaxeln ihop med mycket annat som skall fixas till innan lektörsläsningen i februari. Februari är inte långt bort och jag jobbar bäst när jag har en deadline vilket NaNoWriMo visade mig 🙂

Hoppas ni alla mår bra där ute i stugorna. Här är det snökaos och vi kommer knappt ut till bilen än mindre ut på vägen som inte är skottad. Bilar står tydligen som ett dominospel längs med vägarna här ute. I morgon ska vi försöka skotta fram fyrhjulingen med plogen framtill och se om vi kommer ut från tomten.

Må så gott!

Gammalt sätt att skriva böcker på