Etiketter

kan man väl kalla det jag upplever nu. Jag har levt i en form av bubbla med mitt intensiva skrivande under 29 dagar av NaNoWriMo. Det kliar i fingrarna men idag, lördag, var jag tvungen att koncentrera mig i första hand på snön som hade samlat sig utanför huset och på bilen. Och det var inte lite snö. Men otroligt vackert.

Sedan bar det iväg till optikern, den årliga kontrollen. Synen hade blivit sämre men bara lite. Jag hann även med att handla lite mat till kvällen.

Väl hemma igen var det dags att börja julpynta för det är tydligen första advent 🙂 det enda problemet är jag har glömt bort vart jag ställde julstakarna! Men det blev mysigt utan dem. Får fortsätta leta i morgon för jag tror att de ligger ovanpå garderoberna vilket kräver en stege.

Trevlig första advent!

P.S Klockan 21:00 i kväll sätter jag mig med det första manuset. Det ska bli ett kärt återseende ❤

Julpynt i köket