till att bli en vinnare 🙂

Jag har torsdag kväll och fredag till midnatt på mig! Och jag kommer fan klara NaNoWriMo i år och det är helt otroligt. Och det har gått så här jäkla bra.

Merparten av storyn finns med där men det fattas en stor bit i sista akten. Om man delar upp manuset i tre akter så har jag skrivit mycket i akt ett och två men nästan ingenting i tredje akten. Där det blir mer fart och fläkt eftersom jag har byggt upp storyn i de två första akterna så får de sista 20-30 000 orden bli akt tre. Då mina manus verkar hamna runt 80-90.000 ord blir nog det helt perfekt. Om allt går bra i morgon kommer det stå ”winner” på min NaNo-profil.

 

Äntligen kan jag kalla mig vinnare när det gäller mitt skrivande för det är en stor milstople att ha kunnat skriva 50.000 ord på 30 dagar. Jag har verkligen kämpat och det är en underbar känsla att ha klarat av.

 

 

Sedan är  det bara att fortsätta med manus ett som ska in på lektörs-läsning i februari. Men det är då.

Här hemma blir det champagne på fredag!

 

 

 

 

 

 

Må så gott!