Etiketter

En och en halv månad kvar! I år är det första året som jag åker till Bokmässan i Göteborg. Det ska bli jättekul att se hur det fungerar men framförallt träffa kurskamraterna från skrivkursen i London. Vi ska bo hemma hos en av tjejerna och ha det supermysigt. Jag älskar verkligen den här skrivarvärlden där man träffas och knyter an nya bekantskaper. Alla är så vänliga och hjälpsamma. En enda stor familj 🙂 Tänk om världen var så härlig, inga krig och vapen. Bara lyckliga människor! Ja det är fredag och jag mår bra och vill omfamna alla 🙂 Jag är inte full! Skämt åsido.

Jag är medlem i Egenutgivarna och tänkte besöka deras monter för nästa år tänkte jag se till att boka ett guldpaket hos dem för då ska fan min bok vara färdig! Tänkte även försöka mig förbi HOI´s monter och se hur den ser ut 🙂 Det är ett av alternativen jag funderar på att ge ut min bok via men det alternativet kostar en hel del pengar. Jag vill ju ha det bästa och då blir det deras bästsäljarpaket som kostar 55.000 bagis och det kan vara ”lite” svårt att svälja. Vi får se!

Men först måste jag skriva klart boken och jag är på god väg 🙂

ENGLISH:

One and a half months left! This year marks the first year that I go to the Book Fair in Gothenburg. It’ll be great to see how it works but most of all meet up with fellow students from the writing course i attended in London. We will be staying at the home of one of the girls and we will have a super nice time.

I really love this community of writers where you meet and align with new acquaintances. Everyone is so friendly and helpful. One big happy family 🙂 What if the world was so beautiful then it wouldn’t be any wars and weapons in the world, only Love and Peace. Yes it is Friday and I feel good and want to embrace you all 🙂 I’m not drunk! Seriously.

I am a member of a association for self-publishers and planned to visit their booth. For next year, I thought sure to book a gold package with them because then my book will be finished! Thought also to give a shot past the HOI’s booth and see how it looks 🙂

It is one of the options I’m considering to publish my book through, but that option costs a lot of money. I do want the best and then it becomes their best-selling package which cost 55 000 swedish kronor (8200 USD) and it may be ”a little” hard to swallow. We shall see!

But first I must finish writing the book and I am well on the way 🙂

Love heart uidaodjsdsew

Love heart uidaodjsdsew (Photo credit: Wikipedia)