Etiketter

Green logo used from 1987-2010, still being us...

Image via Wikipedia

Sitter på Starbucks i Paris. Rue de Rivoli, och försöker få ihop en svår scen mellan två bröder som är arga på varandra. Dialogen mellan dem måste bli dynamisk men samtidigt känslosam. Dialog är svårt att skriva, jag vill få ett flyt och verkligen dra in läsaren i mina karaktärers huvuden, de ska stå bredvid dem där på gatan när de bråkar.

Det får inte bli något blixtlåspratande. Det som gör det än svårare är att jag vill att de ska bli perfekt från början och jag sitter och vrider och vänder på texten, fast jag har fått förhållningsorder om att inte redigera medan jag skriver!

English: typewriter

Image via Wikipedia

Ett av råden jag fick av Ann Ljungberg är att jag endast får redigera texten en gång i veckan. Men det är så svårt!

Jag har den lilla rackaren på axeln fast Ann slog till den under vårt sista coachsamtal.