Bloggar jag följer

Här kommer ett urval av länkar på bloggar, hemsidor och företag som jag gillar och som jag kan rekommendera om ni är intresserade av skrivandet och dess hantverk.

Jag uppdaterar och lägger till bra sidor så fort jag hittar dem så se till att titta in lite då och då.

Det finns fantastiska kvinnor och män i Sverige som sitter på sin kammare och skriver. Vissa har kommit långt i sitt författarskap och har flera böcker publicerade och vissa är precis i början av sitt författarskap. Hur som helst är det en fantastisk grupp med människor och flertalet har jag aldrig träffat men det finns en fin kamratskap i det här skrivarsamhället och det vi alla har gemensamt är det skrivna ordet, eller snarare de skrivna orden då vi skriver tiotusentals ord, per bok, året runt.

Mina ambitioner att bli författare började på allvar när jag var i London nov 2010. Jag blev handlöst förälskad i stan. Därför har jag valt att förlägga mina böcker i den miljön. Jag får åka och göra research. Sitta på min favoritpub, The Victoria uppe i biblioteket och skriva (dock inte på den gamla skrivmaskinen) i Chesterfieldfåtöljen med en sprakande brasa. Paradiset!

Bilderna är kopierade/lånade från pubens hemsida.

 

Annonser

3 thoughts on “Bloggar jag följer”

 1. Libido skriver:

  Åh verkar vara en underbar miljö. Tack för tips på bloggar. Ska försöka ägna lite mer tid åt att mingla runt i bloggvärlden 😊 kram Anne

  Liked by 1 person

  • Den är inte helt uppdaterad med de senaste men det finns en del att botanisera i ett tag 😃 kram susanne

   Gilla

   • Libido skriver:

    Hittade genast ett bekant namn. Erik Grundström. Jag gick en distansutbildning på Skrivarakademin 2008-2009. Under eget projekt fick jag handledning av Sara Gordan. Jag har ännu inte skrivit klart diktsamlingen men den ska få nytt liv 2015!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s