Bokmässan 2014

Jag var på bokmässan 2012, men då som besökare. När jag gick runt där på lördagen tappade jag räkningen på hur många gånger jag gick förbi Hoi´s monter, den var så jäkla snygg och jag drömde om att en dag stå där. Den dagen har nu kommit och jag måste nästan nypa mig själv i armen för att kunna ta in vad jag egentligen har åstadkommit. Hela den här resan har och är galet rolig, och jag önskar att alla som har författardrömmar/ambitioner får vara med om det här.

Det här är årets största händelse inom bokbranschen i Sverige, och det ska bli intressant och spännande att få se det ”inifrån”.

Nu har jag fått schemat från förlaget när jag ska stå och signera i monter B07:60 😉

Fredag klockan 16:00 – 17:00

Lördag klockan 14:00 – 15:00

Jag kommer åka ner till Göteborg redan på onsdagen vid lunchtid, det ska minglas i den färdigbyggda montern, och förhoppningsvis kommer jag kanske vara på en  Akademibokhandel i stan för en signering, men det är inget som är bokat ännu.

Om ni är där under de här dagarna vore det underbart om ni som är där kommer förbi montern och säger hej. Om ni kommer förbi annan tidpunkt än tiderna ovan finns jag i lokalen, men kanske inte i montern, men prata med personalen så ringer de på mig 🙂

Många kramar ❤

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.