tredje delen i erotic crime trilogin  är påbörjad! Plötsligt händer det eller snarare, tiden är mogen.

Det är med visst vemod jag öppnar upp manuset i Scrivener men där är Alice och Tyler, väntar på mina instruktioner. Tills de får egna idéer, som inte brukar ta så lång tid ska påpekas. Men för tillfället är jag chefen!

Det är ett gäng poliser som har stora utmaningar framför sig i den här avslutande delen och på ett sätt speglar det även mitt eget liv just nu. Därför känns det så rätt att få ner storyn nu och gårdagskvällens/nattens skrivpass gick över förväntan. 1500 ord är inte illa men då har jag ett synopsis som jag delat upp så att jag vet vad jag ska skriva i varje kapitel. Blivit en strukturfantast och det är skönt, känns tryggt för jag har en tendens att flumma iväg.

Nu stundar även skrivkursen i London vilket ger mig möjlighet att få vara på plats, där Alice och Tyler befinner sig för att kunna få fram de ack så viktiga miljöbeskrivningarna och använda alla sinnen.

Jag ser verkligen fram emot att få skriva den här boken, och nu är jag äntligen redo och det ska bli fantastiskt att få hänga med gänget igen.

Fingerprints heart