och då menar jag bildligt talat.

Som författare behöver vi alla olika motivationsfaktorer för att sätta oss och nöta både sittfläsk och story.

Mitt nyårslöfte var att fokusera på mig själv och skrivandet. Bägge har legat långt ner på livets topplista under en längre tid men inte längre.

Mitt livsmotto är att jag inte vill dö nyfiken och det har gjort att jag sitter här idag med fantastiska skrivarvänner och ett förlag som tror på mig och mitt skrivande.

Jag har många projekt på G och det kanske skulle kännas betungande men för mig är det ren och skär glädje. Till och med kärlek. För det är det som det här skrivandet handlar om. En euforisk känsla som fortplantar sig genom varje cell i kroppen. Det är en drog man inte kan vara utan och jag blir gärna hög på den. Om och om igen.

Mina droger det här året är:

Romance-projekt med författarkollega Anna Keiler. Råmanus håller på att jobbas fram till att vi åker på Romanverkstad i London i maj.

Tredje och avslutande delen i Erotic Crime trilogin med titeln Dödlig hämnd

5 erotiska noveller i e-boks format på mitt eget förlag, Ahlenius Publishing

5 erotiska noveller i ljud och pappersformat på Hoi Förlag. Samma noveller som ovan.

Sedan ett hemligt projekt än så länge med en författare som jag ser verkligen ser fram emot. Huvudingrediensen är erotik men vi kryddar det med ytterligare en genre-ingrediens som jag tror ni kommer att älska! Än så länge hemligt även vem författaren jag skriver ihop med och allt för att hålla er på halster 🙂 Nu jobbar vi fram ett synopsis för det här projektet är något vi bägge två ser fram emot och självklart vill ska bli så bra som vi bara kan göra det. Vilket kommer bli helt freaking awesome ❤

En novell tillsammans med en känd erotikförfattare som också ska bli intressant att få ihop då vi skriver väldigt olika inom samma genre.

Som sagt mycket skrivande och det ska även bli skrivande på den här bloggen som har legat alltför länge i dvala. Inga ursäkter utan nu kör vi.

Featured Image -- 3887

Love you ❤