Etiketter

, , , ,

Ibland när jag stannar upp, och hämtar andan. Ja, det händer ibland 🙂 börjar embryon till tankar att växa sig allt större. Oftast blir de inte större än just ett embryo men lik förbannat finns de där. Speciellt ett som återkommer med jämna mellanrum, när mitt driv och min passion får sig en törn, och jag frågar mig själv ”va fan håller du på med Ahlenius, det där kommer aldrig fungera. Vem tror du att du är?”

Vad pratar jag om då? Jo, mitt mål. The big dream! Jag har satt upp ett mål för mitt författarskap, om fem år ska jag kunna leva på det. Att skriva böcker och kunna leva på det. Kaxigt värre, eftersom siffrorna talar emot mig som Sölve Dahlgren så fint har skrivit ett inlägg om. Så många böcker behöver en författare sälja för att kunna leva på sitt författarskap.

Nästan allt som skrivs om att leva på sitt skrivande, är nedslående läsning.

Min underbara realistiska man har alltid sagt, don´t quit your day job och jag höll med honom. Tills för några månader sedan, och jag tog ett stort kliv närmare mitt mål!

Dock med hans goda minne, för även om jag vill förverkliga mig själv, och nå mitt mål är vi två på den här resan. Inte minst ekonomiskt.och nu på måndag, den 25 januari är första gången jag inte får in lön in på mitt konto. Det har varit många sköna tusenlappar vill jag lova.

Men, och det här kommer från ❤ jag mår bra, otroligt bra. Visst kommer det bitvis bli tufft, men om jag kan få fart på min bokförsäljning, se till att få ut fler böcker, även mina erotiska noveller tror jag att det kommer att gå bra. Men då måste jag sluta producera embryon till negativa tankar och köra mitt race.

Don´t look back, your not going that way!

Nu är jag i slutfasen av redigeringen av Dödligt dubbelspel. Gå gärna in och bevaka den hos Bokus. Planerad utgivning 21 april. Nu har det varit en galen höst, och jag har knappt hunnit reflekterat över att min andra bok är på väg. Yipee! Jag har skrivit två böcker och jag är så jäkla stolt över mig själv. Från dag ett har jag kallat mig författare, redan när jag började skriva på mina erotiska noveller 2009, för jag visste att det var bara början.

Om du vill sätta igång en häftig diskussion med en grupp skrivande människor ställ frågan: Hur många böcker måste man skriva för att kunna kalla sig författare? 

Under 2016 kommer det hända mycket, jag har sagt till mig själv att det här året ska mina erotiska noveller ut. Och trumvirvel! Jag börjar med att ha en av dem som bonus i Dödligt dubbelspel!

En nyhet för året är att jag och min författarkollega Anna Keiler ska börja skriva tillsammans på ett manus. Genre: Romance. Planen är också att vi ska delta med den i Harlequins författartävling 2016, och resan mot det ska ni självklart följa på den här och Annas blogg.

I samma veva, i början på januari fick jag världens beröm från min redaktör. Jag tror att du skulle bli en killer romance-författare! Hon hade redigerat min erotiska relationsnovell Gåvan som är med som bonus i Dödligt dubbelspel och det är en bekräftelse på att manuset som Anna och jag ska skriva är helt rätt.

2016 kommer bli ett fantastiskt skrivarår:

Dödligt dubbelspel, utgivning 21 april.

Skriva på ett gemensamt manus, med Anna Keiler. Genre: Romance.

Skicka in Romance-manuset till Harlequins författartävling 2016

Skriva, och ge ut mina sex st erotiska noveller. Två av dessa noveller har stor potential att bli romaner som jag också kommer att börja skriva på i år men som kommer bli färdiga under 2017. Genre: Erotic Romance

Påbörja Dödlig hämnd, del tre och avslutande delen i min trilogi av erotiska deckare. Planerad utgivning 2017.

Jag har inga sysselsättningsproblem, och jag älskar mitt liv ❤ ❤ ❤

Önskar er en skön lördag.

Pressbild sittande Fototgraf Teresia Köhlin