Ibland händer ingenting och sedan händer mycket på en gång, ni kanske känner igen fenomenet?

Håller ni i er?

Mitt förlag, Hoi, ska ta med Dödlig åtrå till uberstora bokmässan i Frankfurt, det är ett försök eller snarare expriment av Hoi att sondera terrängen kring att kanske bli förlagsagent. Dödlig åtrå är en av titlarna som ska lyftas fram speciellt, och då jag har följt bokbranschen en hel del genom åren, vet jag att bokmässan på Frankfurtmässan är the place to be för förlag och agenter. De har 7300 utställare från 100 länder och har cirka 280 000 besökare. WOW!

Visst, det är ett försökt men istället för att boken ska vara hemma kan det vara spännnade att få följa med Lars Rambe och Sölve Dahlgren ut i stora världen. Vi svenska deckarförfattare har tyskarna ett extra gott öga till vet jag och det ska bli intressant att se om det kan bli något. Det som kan ligga mig i fatet är att boken utspelar sig i London, men hur som helst är det intressanta tider som nalkas.

I och med detta kontaktade jag en översättare i England som jag har haft kontakt med angående att jag vill översätta mina erotiska noveller. Nu kom det väl till plats att jag sparar på läsarreaktionerna jag får om Dödlig åtrå för det är de som ska översättas. Det är inget stort jobb, men jag vill att det ska göras proffsigt. Ett hett tips till er som får in omdömen från läsare, spara allt, för man vet aldrig när kan man få användning för det.

Jag är jätteglad för den här chansen att Hoi vill lyfta fram min bok och det är med en försiktig optimism, och en hel del pirr i magen, som jag hoppas att det kan bli något, men det är en galet stor mässa och jag önskar Lars och Sölve en trevlig resa!

Det är vid sådana här tillfällen man är extra glad över att omslaget är så snyggt och står ut i mängden ❤

Önskar er alla en trevlig helg!