skulle vara en bra idé för tillfället.

Försöker ta en sak i taget men jag jobbar heltid och då är det bara ett fåtal timmar på kvällen som går att förfoga till planera maila, skicka böcker och även se till att hålla de sociala medierna uppdaterade. Plus umgås med familjen. Och hålla huset i ett någorlunda bra skick. Ser inte heller att det kommer lätta framöver då även helgerna antagligen kommer innebära spännande signeringar och aktiviteter.  

Idag fick jag hem merparten av marknadsföringspaketet från förlaget, det enda som fattas är visitkorten.

bild-35        bild-34

Efter jobbet var jag tvungen att åka förbi systembolaget för att välja mellan två flaskor bubbel till boksläppet. Bjöd in bästa grannen, Ann-Sofie för smakprov. Vi har nu bestämt oss. 

201482520292817401051899_sbig

Sitter nu och fyller i adressen till två vänner som vill köpa boken, det ska läggas på lådan i morgon. Kontaktade MartinOlsson om att jag inte fått kortet för att kunna åka och handla nästa vecka. Drog iväg några frågor till förlaget och fick svar på andra.

Allt det här älskar jag men det är tiden som är knapp så nu har jag skrivit en punktlista, i morgon ska jag dag samt tidsbestämma varje del. För är det något jag gillar så är det struktur.

Måste också börja kontakta Akademibokhandeln för signeringar. Inväntar säljblad från förlaget för det. Och nästa vecka skickas pressmeddelandet ut.Ska även skriva text till tre gästbloggningar framöver. Sedan är det boksläpp som gäller för hela slanten, bokstavligen. Och då är det skönt att ha mycket att göra för då slipper jag tänka på att stå inför 130 personer. 

Så det var min dag 🙂 

Hur har din dag varit?

Kram ❤