var det jag började skriva på 2009/2010. Jag hann skriva två och påbörja en tredje men hann aldrig publicera någon innan jag började skriva på min roman 2011. Det ska bli en novellsamling om sex stycken och jag vet inte om det är den annalkande våren som gör det men nu kan jag inte hålla mig borta längre 🙂

Så i helgen blir det till att gå igenom den första och när jag nu öppnade den lite snabbt är det kul att se hur mycket jag har lärt mig under de här åren. Jag har och kommer alltid ha ett enkelt språk men det är andra saker som har utvecklats såsom berättarröst, gestaltning, dramaturgi, POV, dialog, intressanta karaktärer, för att nämna några av de viktigaste delarna i en berättelse.

Sedan blir jag så inspirerade av Iza och Amalia när jag ser vad de har åstadkommit. Jag vill också 🙂 för det var ju erotiska noveller som gjorde att jag började skriva. Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag inte rört en text på ett bra tag, förutom baksidestexten och författarporträttet, men nu känner jag att det är dags.

Önskar er alla en trevlig helg ❤