Skrev i ett tidigare inlägg om denna kurs och att pengar var en något trång sektor men att jag ville så gärna gå den. Den sektorn är nu uppsagd och undertecknad ska frossa, inte bara frukostbuffé, utan också se till att kunna få till det där lilla extra när det kommer till att kunna skriva intressanta och minnesvärda karaktärer.

Ett mål jag har är att mina framtida läsare ska längta efter mer och säg den författare som inte har det som mål 🙂 Jag tror att jag är på god väg. En bra story med intressanta och starka karaktärer är receptet på framgång och något jag kämpar med att få till men det är inte alltid så lätt. Denna kurs hoppas och tror jag ska kunna hjälpa mig med just den biten.

Att kunna ägna hela helgen (6-8 september) till skrivandet, träffa likasinnade, bo på hotell med helpension, say no more! Mina nära och kära vet att jag är en riktigt sucker när det kommer till frukostbuffér på hotel, jag ÄLSKAR frukostbuffér och att då kombinera mina favoritsaker, himmelskt!

Sedan måste jag ge min man en eloge som verkligen stöttar mig i mitt blivande författarskap. ”Det är väl klart du ska anmäla dig” sa han utan omsvep fast han vet att jag hade en lektörsomläsning som ska betalas i slutet på månaden. Det är kärlek ❤

6-8 september verkar det vara ett digert program som AC Collin och Lars Rambe har satt ihop och det ska bli oerhört spännande att se vad dem kan erbjuda för verktyg till min allt mer växande verktygslåda.

De som har följt mig här vet att jag är en kursmissbrukare och nu har jag fått mig en ordentlig fix. Som det ser ut nu, när jag kikade in på hotellet hemsida, kommer jag även att kunna vara nyttig när jag är där då de har ett samarbete med Fredrik Paulún. En liten passus är att jag började på en diet (5:2) i måndags som nog en del människor har hört talas om. Tänk om jag kunde vara lika disciplinerad när det kommer till att gå ner i vikt som med mitt skrivande, då skulle jag vara en vältränad babe 🙂

Jag försöker vara strukturerad när det kommer till min blogg, skriva någorlunda kloka och intressanta inlägg men ibland är det så himlans svårt att veta vad man ska skriva om. Den här kursen ger mig ett perfekt tillfälle till det och förhoppningsvis kan jag förmedla några klokheter från min synvinkel under de här dagarna i september.

Det är mycket pengar att lägga på en kurs men det skulle vara oerhört trevligt, underbart och alldeles fantastiskt om någon/några av ”mina” cyberförfattare ville göra mig sällskap 🙂

Ni hittar mer information om skrivarweekend för karaktärssugna här!

Kram på er!